06 1308 0949 info@nextmyle.nl

Begeleiding Verandertrajecten

“Change is hard at first, messy in the middle end gorgeous in the end.” quote Robin Sharma

Ga jij je doel nu wel halen?

Het advies ligt er. Je weet wat er te doen staat. Nu ‘alleen’ nog maar een plan uitwerken en implementeren. Maar hoe succesvol was het de laatste keer dat je een verandering initieerde? De wil was er zeker, maar toch lukte het niet of had het in ieder geval niet het gewenste resultaat. Een ding is zeker; je wilt nu wel dat het doel wordt behaald.

Of zit je al midden in een verandertraject, groots gestart met veel energie maar stagneert het? Hoe moet je verder, zodat de verandering echt plaatsvindt en je plannen niet deels worden ingevoerd of erger in een lade verdwijnen?

De oplossing zit in gezamenlijkheid

Door echt te begrijpen waarom mensen doen wat ze doen, waarom dingen gaan zoals ze gaan, maak je het verschil. Luisteren naar de wijsheid van de groep en de stem van de minderheid creëert draagvlak, brengt beweging en verandering. Oplossingen kunnen liggen op strategisch niveau of simpelweg een praktische invulling zijn. Vaak een combinatie van die twee, afhankelijk van de behoeften en uitdagingen van jouw organisatie.

Duurzaam veranderen vraagt meer

Daarvoor is tijd, aandacht en heldere communicatie nodig, afgestemd op je bedrijfscultuur. Alleen als die helder is, de gewenste verandering in het vizier, kan begonnen worden met het creëren van wij-gevoel, waar verschillen mogen zijn. Draagvlak en enthousiasme ontstaat, met uiteindelijk resultaat een duurzame (cultuur)verandering.

Jij bestuurt, ‘wij’ veranderen

Als objectieve buitenstaander hou ik me bezig met de verandering, samen met jouw organisatie. Ik neem werk uit handen. Van strategisch sparringpartner, het opzetten en implementeren van beleid tot de praktische uitvoering van een vraagstuk.

Jij focust op het besturen van de organisatie, terwijl de organisatie samen met mij aan de slag gaat met verandering. Uiteraard met jouw steun. Dat geeft rust, is effectiever en efficiënter.

Tijd voor de juiste stap, tijd voor NEXTmyle?

Tijd, voor een succesvolle verandering ipv aan blijven modderen? Neem contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen.

Succesvol veranderen is een stuk gemakkelijker door het eens anders te doen, de ander te betrekken en gezamenlijk de kar te trekken. Nog altijd een bumpy road, met pieken en dalen maar naar een prachtige bestemming.

Nieuwsgierig of behoefte aan sparren?

Your NEXTmove: stuur een bericht naar info@nextmyle.nl of bel 06 1308 0949