06 1308 0949 info@nextmyle.nl

Over NEXTmyle

Wie & wat is NEXTmyle?

NEXTmyle is een adviesbureau gespecialiseerd in verandertrajecten d.m.v. interim (project) management met als instrument cultuuronderzoek voor het beste resultaat. NEXTmyle is Yolanda Logt.

Ken je dat gevoel?

Dat het genoeg is geweest, dat je iets mist, er iets niet klopt en echt wat anders wilt? Dat het nu tijd is het roer om te gooien?

Na mijn studie Toeristisch Management kwam ik terecht in de zakelijke reiswereld. Maar na meer dan 30 jaar ervaring in de meetings & events industrie, een eigen internationaal digitaal netwerk en diverse functies tot aan het MT toe, was het genoeg. Ik miste iets. Het was klaar en ik wilde echt wat anders.

Sherlock Holmes, Indiana Jones of Jane Goodall?

Mijn hele leven staat in het teken van reizen, ontdekken en onderzoeken. Als klein meisje las ik alles wat los en vast zat over landen, geschiedenis en culturen en wilde dan ook archeologe, antropologe of journaliste worden. Echter ik fröbelde ook reisgidsen in elkaar en zo begon uiteindelijk mijn carrière in de zakelijke reis- en eventbranche. Wie mij kent weet dat ik een ongelooflijke passie heb voor reizen en andere volkeren en in het bijzonder mensen.

Het zal je niet verbazen dat ik privé graag reis en dat dit niet zozeer luie vakanties zijn, maar meer ‘ontdekkingsreizen’ all over the globe. Ik heb zelfs een rangercursus in de bush van Zuid Afrika afgerond. Ver van mijn

comfort zone. Slapen onder de sterren, met de voeten letterlijk in de Afrikaanse klei. Sterren, dierensporen en zelfs ontlasting leren lezen, 4 WD rijden (of ik dat nog kan?), omgaan met een wapen, plantjes ontrafelen… het was fantastisch!

Deze bezige bij komt tot rust met een glas wijn, door een mooie voorstelling, tentoonstelling of een lekkere les pilates naast een goed boek. Maar geniet ten volste ergens op de aardbol bij en met ‘mooie’ mensen op een bijzondere plek.

Een ontdekkingsreis naar een spannende bestemming

De gemeenschappelijke factor in mijn werk en carrièreoverwegingen is het zoeken naar het verhaal achter mensen, de historie en hoe is het ‘zo’ gekomen. Nog mooier als je datgene wat je ontdekt gebruikt om organisaties en mensen te helpen stappen tot verandering en groei te zetten.

Dus ging ik terug naar de schoolbanken om opnieuw mijn nieuwsgierige geest te voeden. En dat werd de wereld van de Corporate Antropologie. Mijn honger naar kennis is inmiddels wat gestild, maar door mijn open-mind en enthousiasme voor bijna alles wat op mijn pad komt, leer ik nog iedere dag. Van organisaties en van medewerkers in het bijzonder.

Welkom in Veranderland

NEXTmyle is een feit! De volgende stap voor organisaties die ik help bij verandertrajecten waarbij cultuurobservatie en advies de basis vormt. Ik zie een opdracht als een ‘ontdekkingsreis’ waarbij ik uitdagingen trotseer, oplossingen creëer en we gezamenlijk nieuwe paden inslaan. En dat met een gedrevenheid, passie, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen voor datgene wat ik doe.

I’m a person who likes to create, inspire, discover other cultures, and travel the world for unknown places. Especially if that place is your organisation!

Nieuwsgierig of behoefte aan sparren?

Your NEXTmove: stuur een bericht naar info@nextmyle.nl of bel 06 1308 0949